Jaro přichází

Inspirace

Dopřejte svému domovu příjemné osvěžení v podobě jarní a velikonoční výzdoby.

Jaro přichází

Dopřejte svému domovu příjemné osvěžení v podobě jarní a velikonoční výzdoby

Pomalu se k nám vkrádá jaro, dny se prodlužují, sluníčko je jasnější a i přes kolísavé teploty je venku příjemněji. Jaro je časem, kdy se probouzí příroda a kdy se konečně můžeme těšit na teplejší a sluneční dny. Po dlouhé zimě také přináší optimismus do našich domovů. S jarem přichází i Velikonoce, svátky s dávnou tradicí a symbolikou nového života.

Vpusťte jaro domů

Mnoho z nás se tak pouští do úklidu, ale také do nové výzdoby domu i zahrádek.

Přivítat jaro a velikonoční svátky, které jsou již za dveřmi, můžete i u vás doma, nechte se inspirovat našimi interiérovými a exteriérovými velikonočními dekoracemi.

Vykouzlete si doma pohodovou atmosféru, vystavte si velikonoční ozdoby třeba na okenní parapety, zahrádky, balkony. Zkrášlete jimi venkovní dveře, nebo zakomponujte přízdoby do okrasných truhlíků s jarními kytkami, jako jsou petrklíče, macešky či sedmikrásky. Naše truhlíky či ozdobné materiály na květiny vám mohou posloužit jako jedinečné dekorace.

 

Jaké jsou letošní trendy?

Jarní i velikonoční výzdoba by měla hrát všemi barvami, měla by být svěží a navozovat dobrou náladu.

Co se týče barev, klasikou jsou žlutá, oranžová, zelená a modrá, nebojte se ale využít další veselé odstíny – zkrátka všechny barvy, které pozitivně ovlivňují naše smysly. Letos rozhodně nic nezkazíte pastelovými odstíny.

K navození velikonoční atmosféry neodmyslitelně patří především malovaná vajíčka a pomlázky. Za tradiční symboly považujeme také nejrůznější zvířátka, jako jsou kuřátka, zajíčci, beránci a další.