Svíčky

Inspirace

Vonné svíčky s životností až 40 hodin mnoha vůní za nízké ceny. Provoňte svoji domácnost našimi svíčkami.

Dekorační svíčky

Blíží se Vánoce a s nimi i období, kdy sháníme vánoční dekorace a sbíráme tipy na zkrášlení domácnosti, abychom sobě i svým blízkým navodili sváteční atmosféru. Jednou z nejtradičnějších vánočních dekorací jsou bezesporu svíčky, které umí navodit klidnou atmosféru v každé místnosti.

Abychom vám ušetřili čas, rozšířili jsme sortiment dekorací právě o svíčky – stali jsme se výhradním dodavatelem svíček Candleman. Vonné svíčky nabízíme v mnoha barevných variantách, velikostech a příjemných vůních. Z naší nabídky si určitě vybere každý bez ohledu na interiér či vkus.

Vonné svíčky Candleman

Součástí nabídky jsou kromě klasických hranatých a kulatých svíček i vonné svíčky ve skle. Kupte si naše dlouho hořící svíčky v jedné ze dvou velikostí a provoňte jimi svůj domov.  Větší svíčky (12,5 x 8,1 cm) hoří až 40 hodin a menší (7,1 x 6,2 cm) okolo 12 hodin.

Provoňte během dlouhých podzimních a zimních večerů svůj domov svíčkami Candleman a navoďte jimi příjemnou atmosféru. Váš domov bude o poznání útulnější, než doposud – objevte kouzlo vonných svíček a prohlédněte si naši kompletní nabídku.

Svíčky jsme rozšířily nejen o čajové vonné svíčky, které nabízíme v mnoha příjemných vůních, ale také o vonné vosky.

 

Dekorativní svíčky

Dekorační svíčky